بازیافت پوست سبز پسته از طریق آماده سازی توسط دستگاه پرس پیوسته
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بازیافت پوست سبز پسته از طریق آماده سازی توسط دستگاه پرس پیوسته دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بازیافت پوست سبز پسته از طریق آماده سازی توسط دستگاه پرس پیوسته کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بازیافت پوست سبز پسته از طریق آماده سازی توسط دستگاه پرس پیوسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بازیافت پوست سبز پسته از طریق آماده سازی توسط دستگاه پرس پیوسته :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
درزمینه بکارگیری پوست سبز پسته روشهای مختلفی مورد بررسی قرارگرفته است که ازمهمترین آنها سیلوخشک کردن پوست پسته توسط خشک کنهای صنعتی است درهریک ازروشها رطوبت اولیه ای که درصد قابل توجهی ازوزن پوست سبز را تشکیل میدهد باید استخراج شود این رطوبت بالا درروند خشک کردن پوست زمان و انرژی زیادی را می طلبد استخراج اولیه رطوبت پوست سبز پسته به پیش تیمار میتواند بطور قابل ملاحظه ای دربهبود فرایند خشک کردن این ماده موثرواقع شود برای این منظور دستگاه پرس پیوسته با طراحی ازمارپیچ مخروطی برای استخراج رطوبت پوست سبزپسته پیش ازورود به خشک کن ساخته شد و موردازمون قرارگرفت نتایج نشان داد که دستگاه توانایی استخراج ۲۷درصد رطوبت ازپوست را دارد بررسی تاثیر سرعت مارپیچ و ارقام مختلف پسته برمیزان رطوبت استخراجی ازپوست درقالب یک طرح کاملا تصادفی شامل سه سطح سرعت ۵۰/۲۴و۳۲/۵۱و۲۶/۴۱ دوردردقیقه و سه رقم پسته کله قوچی و فندقی و احمدآقایی درسه تکرار انجام شد برطبق نتایج بیشترین و کمترین رطوبت استخراجی به ترتیب ۱۳/۱۳درصد دررقم کله قوچی و ۵/۷۲درصد دررقم احمدآقایی و نیز درسرعتهای rpm32/51,26/41 می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.