بررسی آلودگی چای های عرضه شده در بازار مرکزی زابل به کپک و مخمر در سال ۹۳


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آلودگی چای های عرضه شده در بازار مرکزی زابل به کپک و مخمر در سال ۹۳ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آلودگی چای های عرضه شده در بازار مرکزی زابل به کپک و مخمر در سال ۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آلودگی چای های عرضه شده در بازار مرکزی زابل به کپک و مخمر در سال ۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آلودگی چای های عرضه شده در بازار مرکزی زابل به کپک و مخمر در سال ۹۳ :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

آلودگی های قارچی مواد خوراکی و اثرات ناشی از مصرف چنین مواد غذایی آلوده، روز به روز گسترش بیشتری می یابد و از طرف دیگر آشنا نبودن اکثر کشاورزان و صاحبان دام به شرایط رشد و نمو میکروارگانیسم ها و قارچ ها ، سالانه خسارات قابل توجه اقتصادی و صدمات جبران ناپذیر جسمی را به آحاد مردم کشور تحمیل می کندو ار طرفی چای یکی از رایجترین نوشیدنی ها در جهان است و به علت اثرات مثبت آن در سلامت انسان ،به عنوان یک گیاه دارویی مورد توجه قرار گرفته است و آلودگی های مورد نظر در چای می تواند یکی از منابع مهم آلودگی در مواد غذایی به شمار آید .هدف از انجام این مطالعه بررسی میزان آلودگی کپک و مخمردر نمونه های چای های خارجی سفید ،ترش، سبز (احمد)، سیاه (کنیا ،تک ستاره ،سیلان) و یک نمونه چای فله ای ایرانی عرضه شده در بازار مرکزی زابل می باشداین پژوهش از نوع توصیفی مقطعی می باشد که در سال ۱۳۹۳ انجام می شود. پس از نمونه برداری به صورت تصادفی و آماده سازی نمونه ها، از نتایج کپک و مخمر چای را وارد نرم افزار spss نموده داده های بدست آمده مربوط به هر میکروارگانیسم را در چای های مورد مطالعه در هر مرحله تعیین می کنیم. اندازه کیری ها نشان داد که بیشتربن میزان آلودگی به کپک مربوط به چای تک ستاره و کمترین مربوط به چای ایرانی است و بیشتربن میزان آلودگی به مخمر مربوطبه چای سفید و کمترین مربوط به چای تک ستاره می باشد. تایج نشان داد که مقدار آلودگی چای های مورد مطالعه مورد توجه بوده و باید مطالعات بیشتری در این زمینه انجام گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.