بهبود مصرف انرژی در مسیریابی شبکه های حسگر بیسیم با چاهک متحرک بااستفاده از تلفیق رهیافتهای مبتنی بر خوشه بندی و تطبیقی


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود مصرف انرژی در مسیریابی شبکه های حسگر بیسیم با چاهک متحرک بااستفاده از تلفیق رهیافتهای مبتنی بر خوشه بندی و تطبیقی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود مصرف انرژی در مسیریابی شبکه های حسگر بیسیم با چاهک متحرک بااستفاده از تلفیق رهیافتهای مبتنی بر خوشه بندی و تطبیقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود مصرف انرژی در مسیریابی شبکه های حسگر بیسیم با چاهک متحرک بااستفاده از تلفیق رهیافتهای مبتنی بر خوشه بندی و تطبیقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود مصرف انرژی در مسیریابی شبکه های حسگر بیسیم با چاهک متحرک بااستفاده از تلفیق رهیافتهای مبتنی بر خوشه بندی و تطبیقی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

شبکه های حسگر بی سیم (WSNs) مشتکل از گره های چاهک و گره های حسگر چند گانه می باشند که هریک از این گره ها می تواند سیار و یا ثابت باشند. گره ها داده را از محیط جمع آوری کرده و برای چاهک ارسال می نمایند. چاهک سیار منجر به چالش هایی مازاد بر چالش های حسگرهای سیار می شود. زیرا مسیریابی حرکت چاهک نیز به مشکلات شبکه اضافه خواهد شد. در اکثر کارهای انجام شده چاهک ثابت می باشد ولی با توجه به نیازی که احساس می شود به الگوریتمی با چاهک متحرک در این مقاله چرداخته شد و به منظور بهبود مصرف انرژی در شبکه حسگر بیسیم با چاهک سیار می توان از پروتکلهای مسیریابی تطبیقی استفاده کرد. در این مقاله طراحی یک چاهک برای پروتکل های مسیریابی متحرک تطبیقی صورت گرفته است که می تواند برای شبکه های حسگر بی سیم خوشه ای استفاده شود. در این روش هر گره برای ارسال داده چندین روش را در پیش خواهد داشت که با توجه به خوشه بندی انجام شده و پروتکل موجود اقدام به ارسال داده می نماید. ما برای ارسال داده ها از گره هایی که بیشترین انرژی را دارند و در مسیر حرکت نیز می باشند استفاده می نماییم. نتایج شبیه سازی نشان می دهد در پروتکل ارائه شده پروتکل، قادر به بکارگیری مساوی انرژی در میان تمام گره های حسگر در شبکه است بطوریکه طول عمر شبکه حسگر بی سیم را بهبود می بخشد و طول عمر گره های حسگر بیسیم نیز بهبود یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.