تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه جیرفت


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه جیرفت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه جیرفت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه جیرفت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کاربرد کودهای شیمیایی، دامی و تلفیقی بر برخی صفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان در منطقه جیرفت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت کاربرد کودهای آلی در کشاورزی پایدار و نقش مخرب کودهای شیمیایی در محیط زیست و سلامت موجودات زنده، به منظور بررسی سیستم های مختلف تغذیه ای شامل کودهای شیمیایی، دامی و تلفیق آنها بر برخیصفات مورفولوژیک و عملکرد دانه آفتابگردان آزمایشی بصورت کرت های یکبار خرد شده بر پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار، در سال ۲۰۱۰ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد جیرفت انجام شد. کرت اصلی کود دامی شامل ۴ سطح (۰، ۵، ۱۰، ۱۵ تن در هکتار) و کرت فرعی کود شیمیایی در ۳ سطح (استفاده از کودهای NPK در حد توصیه شده، ۳۰ درصد کمتر از حد توصیه شده و ۳۰ درصد بیشتر ازحد توصیه شده) بود. نتایج حاصل از جدول تجزیه واریانس داده ها نشان داد کود دامی بر صفات تعداد برگ، قطر ساقه، قطر طبق، تعداد دانه در طبق، درصد پوکیف نسبت مغز به دانه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه معنی دار بود. همچنین اثر متقابل کود دامی و کود شیمیایی نیز بر ارتفاع بوته، قطر ساقه، قطر طبق، تعداد دانه در طبق، نسبت مغز به دانه، وزن هزار دانه و عملکرد دانه اثر معنی داری داشت. بطور کلی افزایش میزان کاربرد کود دامی و تلفیق آن با کود شیمیایی، باعث افزایش عملکرد دانه شد. بیشترین عملکرد دانه از تیمار ۱۵ تن در هکتار کود دامی و کود شیمیایی کمتر از حد معمول توصیه شده و به میزان ۵/۵۷ تن در هکتار حاصل شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.