بررسی و ارزیابی برخی خواص فیزیکی دانه ی روغنی گلرنگ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی و ارزیابی برخی خواص فیزیکی دانه ی روغنی گلرنگ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی و ارزیابی برخی خواص فیزیکی دانه ی روغنی گلرنگ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و ارزیابی برخی خواص فیزیکی دانه ی روغنی گلرنگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی و ارزیابی برخی خواص فیزیکی دانه ی روغنی گلرنگ :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
برای طراحی وسایل جابه جایی، حمل ونقل، جداسازی، طبقه بندی، خشک کردن، تهویه، انبار و پردازش محصولات کشاورزیلازم است خواص فیزیکی این محصول پس از برداشت تعیین گردد. در پرورش حاضر برخی از خصوصیات فیزیکی دانه یروغنی گلرنگ، شامل طول، عرض، ضخامت، قطر هندسی، قطر حسابی، قطرمعادل، ضریب کرویت، نسبت نما، حجم، چگالیذره، چگالی توده، تخلخل و ضریب اصطکاک استاتیکی همراه با ضریب تغییرات و انحراف معیار هر یک تعیین شد. قطرهندسی، حسابی و معادل ، ضریب کرویت، نسبت نما، حجم، چگالی ذره، توده، تخلخل و ضریب اصطکاک به ترتیب بین ۴/۸۵، ۵۱/۸۶، ۷/۶۸ میلیمتر ۰/۶۱۷، ۰/۵۵۷، ۶۱/۹۸ میلی متر مکعب، ۰/۹۸۷، ۰/۶۳۱ گرم بر سانتی متر مکعب، ۰/۳۱ و ۰/۴۳۲ گزارش شده است. رابطه ی افطار با وزن بصورت M=0.107L+0.0078W+0.004t-0.047 تعیین شد. نمودارهای ابعاد با وزن نشان می دهد که شیب نمودار ضخامت با وزن، بیشتر از دو بعد دیگر بوده و اثر ضخامت روی وزن بیشتر است. همچنین (R(2 نمودار فوق ۰/۸۳ بدست آمد. در نموداری که بین پارامترهای نسبت نما، ضخامت و جرم ترسیم شد نیز این نتیجه حاصل گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.