بررسی اثرات تنش های شوری (NaCl و ۲CaCl) و خشکی بر میزان کلروفیل b a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول در برگ گیاه ذرت (Zea mays cv 704)


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات تنش های شوری (NaCl و ۲CaCl) و خشکی بر میزان کلروفیل b a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول در برگ گیاه ذرت (Zea mays cv 704) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات تنش های شوری (NaCl و ۲CaCl) و خشکی بر میزان کلروفیل b a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول در برگ گیاه ذرت (Zea mays cv 704)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات تنش های شوری (NaCl و ۲CaCl) و خشکی بر میزان کلروفیل b a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول در برگ گیاه ذرت (Zea mays cv 704)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات تنش های شوری (NaCl و ۲CaCl) و خشکی بر میزان کلروفیل b a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول در برگ گیاه ذرت (Zea mays cv 704) :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

گیاهان پیوسته در معرض شمار زیادی از عوامل محیطی تنش زا قرار می گیرند که این عوامل باعث ایجاد دامنه ای از تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی در گیاه می شود. در این بین شوری ((NaCl, CaCl(2) و خشکی در گیاه از مهمترین عوامل تنش زای محیطی می باشند که رشد و محصول دهی گیاهان را تحت تأثیر قرار می دهند. تنش شوری باعث کاهش میزان کلسیم و پتاسیم و افزایش سطح سدیم و تجمع گونه اکسیژن فعال (ROS) می شود که می تواند برای غشای لیپیدی، پروتئین ها و اسیدهای توکلوئیک صدمه زننده باشد. خشکی و میزان (cAcL(2 موجود در خاک از دیگر تنش های آسیب رسان به گیاهان می باشند که سبب القاء تغییرات فیزیولوژیکی در آنها می شوند. در این مطالعه، میزان کلروفیل b, a، کارتنوئیدها، پروتئین کل و قندهای محلول تحت تنش هاش یوری (CaCl(2)(40mM) NaCl(200mM، خشکی (PEG(10%) برای دو دوره کوتاه مدت (۴ روزه) و بلند مدت (۸ روزه) در برگ ذرت ۴ هفته ای بررسی شد. طبق نتایج به دست آمده به طور کلی NaCl میزان (CaCl(2 و خشکی موجب کاهش میزان کلروفیل b, a، کارتنوئیدها و پروتئین کل و افزایش میزان قندهای محلول در برگ گیاهان تحت تیمار نسبت به گیاهان شاهد شدند. نتایج ما نشان می دهد خشکی و شوری از جمله تنش های محیطی غیر زنده و مهمی هستند که گیاهان، پاسخ های فیزیولوژیک مشخصی در مواجه با آنها از خود نشان می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.