اثر فرآوری دانه کامل کانولا با مایکروویو ۸۰۰ وات برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر فرآوری دانه کامل کانولا با مایکروویو ۸۰۰ وات برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر فرآوری دانه کامل کانولا با مایکروویو ۸۰۰ وات برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فرآوری دانه کامل کانولا با مایکروویو ۸۰۰ وات برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر فرآوری دانه کامل کانولا با مایکروویو ۸۰۰ وات برفراسنجه های خونی جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
استفاده از روش های علمی جدید و بکارگیری منابع جدید در تهیه خوراک طیور می تواند گامی مؤثر در جهت گسترش کمی و کیفی صنعت مرغداری کشور به شمار آید. در این میان دانه کانولا، به دلیل داشتن اسیدهای چرب ضروری و امگا ۳ موجب بهبود رشد، تقویت سیستم ایمنی و افزایش این اسیدهای چرب در بافت ها می گردد. دانه کانولا همچنین دارای حدود ۲۲ درصد پروتئین است و می تواند بعنوان مکمل پروتئینی خوب نیز استفاده شود. در تحقیق حاضر اثر فرآوری دانه کامل کانولا (canola) با مایکروویو با قدرت ۸۰۰ وات در مدت ۵ دقیقه بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی بررسی شد. بدین منظور مقدار کانولای مورد نیاز پس از اطمینان از نظر میزان مهارکننده ها و مواد سمی موجود در کانولا مانند گلیکوزینولیت ها و اسید اوروسیک برروی تعداد ۳۰ قطعه جوجه گوشتی یکروزه نژاد راس به مدت ۴۲ روز (معادل یک دوره پرورش)، درین های ۱۰ تائی و با ۳ تکرار مورد آزمایش قرار گرفت. میزان استفاده از دانه کانولا ۱۵% بوده و تنظیم جیره غذایی آزمایش با استفاده از نرم افزار UFFDA صورت پذیرفت. فراسنجه های خونی شامل گلوکز، تری گلیسیرید، کلسترول، SGOT, HDL و SGPT می باشد. نتایج نشان داد که تیمار آزمایشی سبب کاهش بسیار زیاد تری گلیسیرید گردید (p<5%) ولی اثر معنی داری بر دیگر فراسنجه های خونی نداشت (p>5%). نتایج این تحقیق نشان داد که استفاده از کاتولای فرآوری شده با قدرت ۸۰۰ وات در مدت ۵ دقیقه سبب کاهش تری گلیسیرید به میزان قابل توجهی می شود و استفاده از آن در جیره جوجه های گوشتی توصیه می شود که این نتایج با تحقیقات مشابه مطابقت دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.