اثر تغذیه برگی سکوسترین آهن و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم و مزه، فعالیت کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا طی مراحل رشد میوه


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغذیه برگی سکوسترین آهن و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم و مزه، فعالیت کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا طی مراحل رشد میوه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغذیه برگی سکوسترین آهن و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم و مزه، فعالیت کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا طی مراحل رشد میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغذیه برگی سکوسترین آهن و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم و مزه، فعالیت کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا طی مراحل رشد میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغذیه برگی سکوسترین آهن و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم و مزه، فعالیت کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا طی مراحل رشد میوه :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور بررسی برهمکنش سکوسترین ۱۳۸ آهن (بعنوان کلات) و اسید سالیسیلیک بر سطوح شاخص طعم ومزه، کاتالاز، پروتئین، و میزان عملکرد میوه هلو رقم آلبرتا انجام شد. در این پژوهش تیمارهای سکوسترین ۱۳۸ آهن در سهغلظت صفر (بعنوان شاهد)، ۵ و ۱۰ میلی گرم بر لیتر و اسید سالیسیلیک در چهار سطح صفر (بعنوان شاهد)، ۱، ۲ و ۴میلی مولار در شرایط مزرعه ای و خاک قلیایی طی مرحل رشد میوه بررسی شد. این آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرحپایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۲ به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که اثر متقابل تیمارهای محلول پاشیبرگی اگرچه روی فعالیت کاتالاز و پروتئین از لحاظ آماری اختلاف معنیداری نداشت، اما شاخص طعم و مزه میوه را افزایشداد. همچنین کمترین میزان عملکرد در تیمار شاهد بهدست آمد. بنابراین تغذیه برگی هلو با سکوسترین ۱۳۸ آهن و اسیدسالیسیلیک بیشترین تاثیر را بر عملکرد و میزان شاخص طعم و مزه میوه داشت. بطور کلی تیمارها در مقایسه با شاهد سبببهبود صفات مورد اندازه گیری گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.