مقایسه ی میزان وجود فلز سنگین سرب در مراحل فرآیند تولید روغن های نباتیآفتابگردان و کانولا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه ی میزان وجود فلز سنگین سرب در مراحل فرآیند تولید روغن های نباتیآفتابگردان و کانولا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه ی میزان وجود فلز سنگین سرب در مراحل فرآیند تولید روغن های نباتیآفتابگردان و کانولا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی میزان وجود فلز سنگین سرب در مراحل فرآیند تولید روغن های نباتیآفتابگردان و کانولا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه ی میزان وجود فلز سنگین سرب در مراحل فرآیند تولید روغن های نباتیآفتابگردان و کانولا :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
از طریق مصرف روغن های خوراکی مواد مضری مانند فلرات سنگین می توانند وارد بدن شوند. این فلزات قابلیت تجمع در بدن و ایجاد آثار سوء بر سلامت انسان را دارند، از این رو در این تحقیق با هدف بهبود فرآیند و کاهش غلظت سرب در فرآورده های غذایی، از مراحل مختلف فرآیند تولید دو نوع روغن آفتابگردان و کانولا نمونه برداری شد. آماده سازی نمونه ها به روش هضم ماکروویو و اندازه گیری سرب به روش جذب اتمی کوره گرافیتی صورت گرفت. میانگین غلظت سرب در روغن آفتابگردان خام ۹ / ۲ ، خنثی شده ۱ / ۰ <، بی رنگ شده ۲ ، بی بو شده ۲ / ۰ ، وینترایز شده ۳ / ۱ و بسته بندی ۱ / ۵ (g/Kg) بدست آمد، همچنین میانگین غلظت سرب در روغن کانولای خام ۷ / ۱ ، خنثی شده ۱ / ۰ ، بی رنگ شده ۹ / ۰ ، بی بو شده ۴ / ۰و پس از بسته بندی ۳ / ۱ (g/Kg) بدست آمد. نتایج این بررسی نشان داد بالاترین میزان سرب در روغن آفتابگردان و در مرحله ی بسته بندی مشاهده شد، ولی با این وجود، مقدار سرب بسیار جزئی بوده و بسیار پایین تر از حد استاندارد ملی ایران و کدکس بین الملل ( ۱۰۰ میکرو گرم بر کیلو گرم) می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.