تمرهندی ، خواص عملکردی و فراورده های فراوری شده آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تمرهندی ، خواص عملکردی و فراورده های فراوری شده آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تمرهندی ، خواص عملکردی و فراورده های فراوری شده آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تمرهندی ، خواص عملکردی و فراورده های فراوری شده آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تمرهندی ، خواص عملکردی و فراورده های فراوری شده آن :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
تمرهندی گیاهی بومی مناطق گرمسیری و حاوی حدود ۳۰% پالپ خوراکی می باشد. ارزش غذایی و خواص عملکردی این میوه باعث شده که در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی و نساجی کاربرد داشته و از بخش های مختلف گیاه در مصارف پزشکی نیز استفاد گردد. در این مقاله مروری ( با توجه به آزمایشات به عمل آمده) ضمن اشاره به خواص عملکردی ان می توان به خواص آنتی اکسیدانی ، اثرات ضد میکروبی، ویتامین ها، فیبر ،مواد معدنی، اسیدهای آلی مانند اسید تارتاریک و قند های احیا کننده اشاره کرد. همچنین در علم پزشکی به عنوان ضد التهاب و در درمان سوء هاضمه و اختلات صفراوی موثر است. نتایج به دست آمده از تحقیقات نشان یم دهد که یم توان از پالپ میوه تمرهندی در فرمولاسیون فراورده های غذایی مانند نوشیدنی ها، آبنبات، دسرها و تولید فراورده های جانبی از ان استفاده کرد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.