بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وآهنگ زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شدهدرماست سین بیوتیک جو


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وآهنگ زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شدهدرماست سین بیوتیک جو دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وآهنگ زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شدهدرماست سین بیوتیک جو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وآهنگ زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شدهدرماست سین بیوتیک جو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وآهنگ زنده مانی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شدهدرماست سین بیوتیک جو :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

باکتری های پروبیوتیک، باکتری هایی هستند که با مصرف ترکیبات پری بیوتیک خواص سلامتی زای خود را نشان می دهند. در این پژوهش سعی بر بررسی خواص فیزیکو شیمیایی، زنده مانی باکتری های پروبیوتیک به دو صورت آزاد و ریزپوشانی شده در ماست قالبی سین بیوتیک شد. پودر پوست جو)ترکیب پری بیوتیکی( در سطوح ۰/۵، ۱ و ۲ درصد به نمونه ها اضافه شد و نمونه ها (ماست) طی ۲۸ روز نگهداری مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج نشان داد در تمام نمونه ها طی روز های نگهداری میزان اسیدیته و سینرزیس افزایش یافت و نمونه های حاوی پودر پوست جو نسبت به نمونه شاهد، میزان سینرزیس بیشتری را نشان داد به نحوی که در روز آخر این مقادیر به ترتیب شامل ۱۳۳ درجه دورنیک ۷۷ % بود. از طرفی کشت های میکروبی حاکی از آنبودند که زنده مانی باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (پروبیوتیک) بصورت آزاد در نمونه های حاوی ترکیب پری بیوتیکی و شاهد تفاوت چشمگیری داشت به گونه ای که این مقدار باکتری ها در روز آخر به ترتیب برابر ۲/۸ و ۶/۳ cfu/ml بود و در حالت ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و زنده مانی تحت شیره شبیه سازی گوارشی انسان طی ۲۸ روز نگهداری به ۷/۶ cfu/ml رسید که خوشبختانه در دامنه توصیه شده و تعریف محصولات پروبیوتیک سازمان جهانی غذا ودارو بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.