بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر نوع و تعداد میکروارگانیسم ها در شیر خام در گاوهایتازه زا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر نوع و تعداد میکروارگانیسم ها در شیر خام در گاوهایتازه زا دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر نوع و تعداد میکروارگانیسم ها در شیر خام در گاوهایتازه زا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر نوع و تعداد میکروارگانیسم ها در شیر خام در گاوهایتازه زا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر ورم پستان تحت بالینی بر نوع و تعداد میکروارگانیسم ها در شیر خام در گاوهایتازه زا :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
ورم پستان به التهاب غدد التهاب غدد پستانی گفته می شود که همه سال خسارات زیادی به صنعت دامپروری وشیر وارد می کند . این بیماری منشاهای گوناگونی دارد که هر کدام خود باعث تغییر در کیفیت شیر و بافت پستان می شوند . ورم پستان بر اساس میزان درگیری به گروه های مختلف از جمله بالینی ، تحت بالینی ، مزمن تقسیم می شود . جهت مطالعه بیماری ورم پستان تحت بالینی در گاوهای شیری ، از ۶۴ راس گاو تازه زا که در ۱۵ روز ابتدایی پس از زایمان بودند نمونه شیر جمع آوری شد و توسط شیر از ما نمونه آزمایش شد و در نهایت در لوله های مخصوص جهت آزمایش میکروبی شیر ، به آزمایشگاه انتقال داده شد و بر اساس شدت بیماری ، گروه های آزمایشی به جهاز گروه نرمال ، یک مثبت ، دو مثبت و سه مثبت تقسیم شدند. مشاهده شد که با افزایش شدت بیماری بار میکروبی شیر دستخوش تغییر می شود . سپس اطالعات جمع آوری شده را در نرم افزار spss و به روش آماری دانکن بررسی شد . طبق نتایج بدست آمده با افزایش شدت بیماری ورم پستان تحت بالینی بر باکتری های مولد این بیماری تاثیر معناداری داشته به طوری که شمارو تنوع میکروارگانیسم ها ی شیر افزایش می یابد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.