بررسی اثرات متقابل آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثرات متقابل آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثرات متقابل آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات متقابل آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثرات متقابل آللوپاتیک عصاره اندام های هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجهمرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در بررسی همبستگی اثرات آللوپاتیک عصاره اندام ها هوایی و زیر زمینی کنگر وحشی و پنجه مرغی بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ی گندم آزمایشی در سال ۹۳-۱۳۹۲ به صورت فاکترویل در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه آزاد واحد اهواز اجرا گردید . و صفات وزن تر بوته، وزن خشک بوته، طول ساقه چه، طول ریشه چه، درصد جوانه زنی مورد محاسبه قرار گرفت . نتایج حاصل از تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه گندم نشان داد که اکثر صفات مورد مطالعه برای اثرات ساده و متقابل دو گانه و سه گانه دارای اختلاف معنی داری در سطح احتمال ۱% بودند و فقط اثر ساده گونه علف هرز بر صفات طول ریشه چه، درصد جوانه زنی و نیز اثر ساده نوع اندام بر درصد جوانه زنی اختلاف معنی داری را در نشان ندادند و وزن تر بوته گندم تحت تاثیر متقابل گونه و غلظت عصاره علف هرز ۲/۵ و ۵ گرم ، عصاره کنگر وحشی کمترین کاهش را در وزن تر بته گندم به ترتیب با بیشترین وزن به میزان ۳۲۸ میلی گرم و ۲۶۲ میلی گرم نشان داد در واقع بالاترین وزن تر در غلظت ۷/۵ گرم به وجود آمد . صفت وزن خشک بوته گندم با تاثیر متقابل علف هرز کنگروحشیبا غلظت های ۲/۵ و ۵ گرم کمترین کاهش را در وزن خشک بوته گندم ایجاد نمودند و به ترتیب با بیشترین وزن به میزان ۱۳۶ میلی گرم و ۱۰۶ میلی گرم ایجاد شد . طول ساقه چه گندم در غلظت ۲/۵ گرم با تاثیر علف هرز کنگروحشی کمترین کاهش را روی طول ساقه چه گندم با بیشترین طول به میزان ۱۷/۷۵ میلی متر ایجاد نمود . طول ریشه جه بالاترین کاهش طول را در غلظت ۷/۵ گرم کنگر وحشی با طول ۴/۵۸ بدست آمد . همچنین صفت درصد جوانه زنی با کاربرد غلظت صفر گرم عصاره علف هرز مرغ و کنگر وجشی دارای بیشترین درصد جوانه زنی به ترتیب به میزان ۷۰ و ۶۹/۳۳ درصد ایجاد نمودند بالاترین کاهش درصد جوانه زنی در غلظت ۷/۵ گرم کنگر وحشی با ۳۲/۶۷ درصد به دست آمد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.