ارتباط سیستم های آنتی اکسیدان آنزیمی و میزان مقاومت به یخزدگی در شکوفه هایارقام هلو در مرحله تمام گل


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط سیستم های آنتی اکسیدان آنزیمی و میزان مقاومت به یخزدگی در شکوفه هایارقام هلو در مرحله تمام گل دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط سیستم های آنتی اکسیدان آنزیمی و میزان مقاومت به یخزدگی در شکوفه هایارقام هلو در مرحله تمام گل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط سیستم های آنتی اکسیدان آنزیمی و میزان مقاومت به یخزدگی در شکوفه هایارقام هلو در مرحله تمام گل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط سیستم های آنتی اکسیدان آنزیمی و میزان مقاومت به یخزدگی در شکوفه هایارقام هلو در مرحله تمام گل :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

جهت ارزیابی میزان مقاومت به یخزدگی شکوفه های واقع در مرحله تمام گل ۱ هلو و بررسی تغییرات بیوشیمیایی القا شده توسط یخ زدگی که ممکن است مسئول مقاومت به یخزدگی در شکوفه های گل باشند، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با دو رقم هلو با میزان حساسیت متفاوت در برابر یخزدگی )شامل کوثری و انجیری مالکی) و سه تیمار یخ زدگی (دمای ۰۱/۵، -۲/۵ یا -۳/۵درجه سانتیگراد ) در سه تکرار صورت گرفت. برخی شاخصهای وقوع تنش شامل نشت الکترولیتها و درصد تخمدانهای خسارت دیده، همچنین فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان شامل کاتالاز، پراکسیداز، سوپراکسیدیسموتاز و پلی فنل اکسیداز در جوانههای گل ارقام مذکور مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که شدتخسارت یخزدگی در جوانههای گل تحت تاثیر نوع رقم هلو قرار داشت. نتایج بیان نمودند که رقم انجیری مالکی که میزان مقاومت بیشتری در برابر تنش یخزدگی در مقایسه با رقم کوثری از خود نشان داده بود، میزان فعالیت آنزیمی کمتری در مقایسه با رقم کوثری داشت. از طرفی، در رقم انجیری مالکی فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان به موازات کاهش دما افزایشیافت، در حالیکه در رقم کوثری با کاهش دما، فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدان کاهش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.