اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر ترکیبات اسانس گیاه دارویی آویشن باغی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر ترکیبات اسانس گیاه دارویی آویشن باغی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر ترکیبات اسانس گیاه دارویی آویشن باغی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر ترکیبات اسانس گیاه دارویی آویشن باغی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر ترکیبات اسانس گیاه دارویی آویشن باغی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

آویشن باغی ((Thymus vulgaris L.) گیاهی است دارویی از خانواده ی نعنائیان ( Lamiaceae) که جایگاه خاصی در تجارت جهانی دارد . مهم ترین ترکیب در آویشن باغی تیمول است . کاربرد تنظیم کننده ها و بازدارنده های رشد در گیاهان دارویی علاوه بر رشد ممکن است باعث تحریک تولید متابولیت های ثانویه شود . بنابراین تحقیقات زیادی در زمینه ی اثرات تنظیم کننده های رشد بر روی گیاهان و به ویژه گیاهای دارویی در حال انجام است . جهت بررسی اثر محلول پاشی اسید جاسمونیک بر این گیاه آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۵ تکرار در بهار ۹۳ در مزرعه ی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد واقع در منطقه ی رحتمیه انجام شد . تیمارها شامل ۶ سطح (آب مقطر، آب مقطر و هلال هورمون ( استون ) ، غلظت های ۵۰، ۱۰۰ ، ۲۰۰ و ۴۰۰ میکرومول اسید جاسموتیک بود . اعمال تیمارها در مرحله ی قبل از گلدهی و د راواسط تابستان به صورت محلول پاشی روی گیاهان مورد مطالعه انجام شد . اندام هوایی نمونه ها با استفاده از دستگاه کلونجر به روش تقطیر با آب اسانس گیری شد . اسانس به دست آمده جهت شناسایی ترکیبات به دستگاه کروماتوگرافی جرمی (CG-MS) تزریق شد . نتایج نشان داد که غلظت های مختلف اسید جاسمونیک بر میزان ترکیبات اصلی آویشن باغی اثرات معنی داری دارد ، به طور که در غلظت های مختلف به کار رفته سپس کاهش یا افزایش تعدادی از ترکیبات ثانویه شدند. در غلظت ۱۰۰ میلی میکرومول اسید جاسمونیک اختلاف معنی داری بین مقدار تیمول و کاروااکرول مشاهده شد . همینطور کاربرد حلال استون به همراه آب مقطه نیز موجب افزایش برخی از ترکیبات اسانس شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.