اثر عصاره یونجه و میکروارگانیسم ها محرک رشد بر وزن خشک گیاه آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر عصاره یونجه و میکروارگانیسم ها محرک رشد بر وزن خشک گیاه آفتابگردان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر عصاره یونجه و میکروارگانیسم ها محرک رشد بر وزن خشک گیاه آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره یونجه و میکروارگانیسم ها محرک رشد بر وزن خشک گیاه آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر عصاره یونجه و میکروارگانیسم ها محرک رشد بر وزن خشک گیاه آفتابگردان :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
به منظور بررسی تاثیر عصاره بونجه و میکروارگانیسم ها بر میزان عملکرد وزن تر اندام هوایی گیاه آفتابگردان (Helianthus, annus L.)، آزمایشی گلدانی بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار و چهار فاکتور در گلخانه تحقیقاتی دانشگاه زابل اجرا شد . فاکتورها شامل نوع بستر (تلقیح با میکروارگانیسم ها محرک رشد و تلقیح نشده با میکروارگانیسم ها محرک رشد)، استفاده عصاره یونجه در سه سطح غلظتی (شاهد، ۲ و ۴ در هزار) ، نوع عصاره یونجه (تازه و کهنه) و نوع مصرف (بصورت خاکی و محلول پاشی) بودند. تجزیه آماری داده ها با استفاده از نرم افزار SAS و مقایسه میانگین ها نیز با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال ۱ درصد انجام شد . نتایج بدست آمده نشان داد که با افزایش غلظت عصاره یونجه میزان عملکرد وزن خشک اندام هوایی افزایش می یابد . همچنین نتایج این تحقیق بیانگر آن است که تفاوت معنی داری در عملکرد وزن خشک اندام هوایی گیاه آفتابگردان در سطوح محتلف غلظت عصاره یونجه و بسترهای تلقیح نشده با میکروارگانیسم ها ی محرک رشد و تلغیح نشده وجود دارد .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.