شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی ترکیبات تشکیل دهنذه اسانس اسطوخودوس در منطقه بروجرد :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
انواع مختلف اسطوخودوس در اغلب نقاط دنیا به دلیل وجود اسانس در اندام هوایی مخصوصاً در گل ها و برگ ها به صورت گسترده ای کشت می شوند. از مهمترین کاربردهای اسانس این گیاه می توان به استفاده از آن در ساخت داروهایی با منشاء گیاهی، محصولات آرایشی و بهداشتی، صنعت عطرسازی و کاربردهای آن در درمان برخی از دردها به روش سنتی اشاره کرد. با توجه به اهمیت مطالعه پیرامون متابولیت های ثانویه و عوامل محیطی مؤثر بر آنها، این مطالعه به تحقیق در رابطه با ارتباط بین شرایط محیطی و متابولیت های ثانویه برگ اسطوخودوس در منطقه بروجرد در استان لرستان پرداخته است. بدین منظور پس از جمع آوری و خشک شدن نمونه ها، عمل اسانس گیری برای برگ های اسطوخودوس به روش تقطیر با آب توسط دستگاه کلونجر انجام گردید. سپس با استفاده از دستگاه GC/MS نوع و درصد ترکیبات تشکیل دهنده اسانس در نمونه ها مشخص گردید. بر اساس نتایج به دست آمده مهمترین ترکیبات تشکیل دهنده اسانس اسطوخودوس شامل Camphor, 1,8-Cineole و Borneol بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.