تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل رگرسیون فاکتورهای مؤثر بر دانش کشت پایدار سیب زمینی در شهرستان دزفول :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه آنچه توجه مجامع علمی را به توسعه ی پایدار جلب کرده، عوارض زیست محیطی ناشی از اجرای برنامه های توسعه کشاورزی مبتنی بر تکنولوژی انقلاب سبز می باشد. بیابان زایی در مناطق خشک و نیمه خشک، شور شدن آب و فرونشست آبخوان های زیرزمینی، آلودگی آب های سطحی و فرسایش خاک های زراعی و مانند این ها، عوارضی است که بیشتر ناشی از اثر استفاده از ارقام پر محصول همراه با مصرف بیشتر آب، کود شیمیایی، سموم دفع آفات و گسترش کشاورزی به زمین های حاشیه ای است (نجفی، غ. و زاهدی، ش ۱۳۸۴). کمیسیون جهانی محیط زیست و توسعه، که برای اولین بار این اصطلاح را مطرح کرد، توسعه ی پایدار را توسعه ای تعریف کرده است که نیازهای نسل فعلی را بدون ایجاد اشکال در توانایی نسل های آینده در برآوردن احتیاجات خود تأمین می نماید (عباسی نژاد، ح. و کشاورز حداد، غ. ر. ۱۳۸۴).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.