تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر نانولوله های کربنی و تنش شوری بر شاخص های جوانه زنی و فیزیولوژیک گیاه ماش :
تعداد صفحات :۱۷
چکیده مقاله:
فناوری نانوتمام حیطه های زندگی بشری را تحت تأثیر قرار داده است. نانولوله های کربنی به عنوان اولین ساختارهای کشف شده در حیطه ی علوم و فناوری نانو، در علوم مختلفی بسیار مورد استفاده قرار گرفته اند. نانولوله های کربنی می توانند به عنوان یک کود شیمیایی به رشد گیاهان کمک زیادی کنند. با اضافه کردن نانولوله های کربنی می توانید گیاهانی داشته باشید که سریع تر و بزرگ تر از هم نوع های خودشان رشد می کند. شوری یکی از تنش های مهم محدود کننده تولیدات کشاورزی می باشد. شوری موجب اختلال در تقسیم سلول و بزرگ شدن سلول ها شده و تمام واکنش های متابولیکی گیاه تحت تأثیر قرار می گیرد. این پژوهش به منظور مطالعه تأثیر متقابل نانولوله های کربنی و تنش شوری بر دانه رست های ماش و کاهش اثرات ناشی از تنش شوری در گیاه صورت گرفت که نانولوله های کربنی در چهار سطح (صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰ میلی گرم بر لیتر) و تنش شوری در سه سطح (صفر، ۵۰، ۱۰۰ میلی مولار) استفاده شد. پس از ۵ روز طول شاخص های جوانه زنی تعیین شد و میزان کلروفیل و قند محلول محاسبه گردید. به طور کلی نتایج بدست آمده در این پژوهش نشان داد با افزایش غلظت نانولوله های کربنی به طور کلی با افزایش غلظت نانولوله های کربن درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی دانه رست های ماش افزایش یافت، که این افزایش در غلظت ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر می باشد و در غلظت ۳۰۰ ما کاهش شاخص های جوانه زنی را داریم. همچنین نانولوله های کربنی در غلظت های ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر باعث افزایش میزان کلروفیل و قند محلول شد. با افزایش تنش خشکی درصد و سرعت جوانه زنی و کلروفیل کاهش مییابند و مقدار قند محلول افزایش می یابد. به طور کلی کاربرد نانولوله های کربنی ممکن است باعث بهبود اثرات ناشی از تنش شوری در دانه رست ماش شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.