تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST ALT GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST ALT GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST ALT GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST ALT GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر برخی آنزیم های کبدی (AST ALT GGT) و مقاومت به انسولین در زنان چاق مبتلا به دیابت نوع دو :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

سابقه و هدف: دیابت میلتوس یکی از شایع ترین بیماری های متابولیسمی است که با افزایش قند خون تظاهر می یابد. روش های مختلفی جهت درمان یا کاهش عوارض این بیماری پیشنهاد می شود که یکی از روش های کم خطر آن استفاده از داروهای گیاهی است. هدف از انجام این مطالعه بررسی تأثیر ۱۰ هفته مصرف مکمل زنجبیل بر شاخص های کبدی (AST, ALT, GGT) و مقاومت به انسولین و ترکیب بدنی در زنان جاق مبتلا به دیابت نوع دواست. مواد و روش ها: این مطالعه به صورت کارآموزی بالینی تصادفی دوسوکور کنترل شده با دارونما انجام شد. تعداد ۲۲ بیمار دیابتی نوع دو به صورت تصادفی در دو گروه دریافت کند، زنجبیل (۱۱ نفر) و کنترل (۱۱ نفر) قرار گرفتند. بیماران روزانه ۱ گرم (۴ کپسول ۲۵۰ میلی گرمی) پودر زنجبیل یا دارونمای حاوی آرد گندم را به مدت ۱۰ هفته مصرف نمودند. سطوح قند خون ناشتا، انسولین سرم، شاخص مقاومت به انسولین (HOMA) و آنزیم های کبدی (AST, ALT, GGT) پیش و پس از مداخله سنجیده و با استفاده از آزمون های آماری مقایسه شد. یافته ها: نتایج تحقیق نشان داد که مصرف ده هفته زنجبیل سبب کاهش معنی دار قند خون ناشتا (P=0/000)، هموگلوبین P=0/000)AIC)، انسولین سرم (P=0/02)، شاخص مقاومت به انسولین (P=0/001)AST, (P=0/002)ALT, (P=0/044)(HOMA) و P=0/001)GGT) در گروه زنجبیل در مقایسه با گروه شاهد. نتیجه گیری: زنجبیل سبب بهبود الگوی قند خون، مقاومت به انسولین و همچنین کاهش برخی آنزیم های کبدی (ALT, AST, GGT) در بیماران دیابتی نوع دو شده است و بنابراین می توان در جهت بهبود کنترل کلیسیمیک برخی شاخص های کبدی در این بیماران بکار رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.