بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان ضایعات در مراحل تولید گندم، میان کشاورزان گندم کار بخش رضویه در شهرستان مشهد :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

با وجود آنکه جمعیت ایران در حدود یک درصد جمعیت جهان است، ولی حدود ۲/۵ درصد گندم جهان در ایران مصرف می شود که بیش از استاندارد بین المللی است. این واقعیت موجب شده تا بیشترین سطح زیرکشت اراضی زراعی به گندم اختصاص یابد و گاه حتی واردات عمده داشته باشیم. با این حال تولیدات داخلی تکافوی مصرف را ننموده و دولت در هر سال حجم زیادی از گندم مصرفی را از خارج وارد می کند (علی بیگی، ۱۳۸۷). لذا در شرایط کنونی یکی از معضلات اصلی بخش کشاورزی ایران مربوط به ضایعات محصولات استراتژیکی مانند گندم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.