بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تحول باکتری های ریزوبیوم همزیست لوبیا نسبت به pH :
تعداد صفحات :۱۰
چکیده مقاله:
در نظام های کشاورزی پایدار کاربرد کودهای بیولوژیک از اهمیت ویژه ای در افزایش تولید محصول و حفظ حاصلخیزی پایدار خاک برخوردار است. برای ارزیابی تحمل سویه های ریزوبیوم همزیست لوبیا، بومی خاک ایران به سه سطح pH، آزمایشی در قالب طرح فاکتوریل کاملاً تصادفی در سه تکرار، در موسسه تحقیقات خاک و آب انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل باکتریای Tropici, 103 Rb-, Rb-102 و Giardini در محیط براث نسبت به سه سطح ۵pH؛ ۷ و ۹ مورد آزمایش واقع شد و تحمل آنها با کمک روش تعیین رقت و شمارش تعیین شد. نتایج نشان می دهد که تیمار باکتریایی Tropici نسبت به pH=5 حساس بود. در تحمل تمام باکتری ها به pH=7 تفاوت معنی دار وجود نداشت و تحمل آنها به این pH بیشتر از دو سطح دیگر pH بوده است. در pH=9 تحمل دو باکتری Rb-103 و Tropici بیشتر از Rb-102 و Giardini است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.