بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر اسید هیومیک و ورمی کمپوست بر میزان اسانس وعملکرد مرزه (.Satureja hortensis L) :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مواد آلی یکی از منابع بسیار مفید برای بهبود کیفیت خاک های زراعی و افزایش عملکرد در گیاهان مختلف هستند. مرزه گیاهی است علفی و یکساله با نام علمی (.Satureja hortensis L) از خانواده نعناعیان گل ها و برگ ها معطر و حاوی اسانس می باشند. اسانس این گیاه دارای خواص دارویی از جمله (ضد نفخ، کمک به هضم غذا، خاصیت ضد میکروبی و …) می باشد. به منظور بررسی اثر کودهای آلی شامل ورمی کمپوست و اسید هیومیک بر عملکرد گیاه دارویی مرزه، آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در گلخانه تحقیقاتی در استان کرمانشاه انجام شد. آزمایش به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی در سه تکرار و به صورت کشت گلدانی انجام شد. تیمارهای مورد مطالعه شامل ورمی کمپوست به میزان (۰، ۲۵، ۵۰ درصد وزنی گلدان) و اسید هیومیک در سه سطح (۰، ۲۰۰۰، ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر) بودند. نتایج نشان داد که عامل های ورمی کمپوست و هیومیک اسید بر مقدار درصد اسانس، وزن تر، وزن خشک و طول ساقه در سطح ۱ درصد معنی دار گردید و عامل ورمی کمپوست بر میزان طول ریشه در سطح ۱ درصد معنی دار گردید. در حالی که عامل هیومیک اسید تأثیر معنی داری بر میزان طول ریشه نداشت. عامل هیومیک اسید و عامل ورمی کمپوست بر میزان تعداد شاخه جانبی در سطح ۵ درصد معنی دار گردید در حالی که تأثیر معنی داری بر روی طول ریشه چه نداشتند و اثر متقابل آنها بر مقدار درصد اسانس و طول ساقه در سطح ۱ درصد معنی دار گردید در حالی که تأثیر معنی داری بر میزان وزن تر، وزن خشک، طول ریشه و تعداد شاخه جانبی نداشت. نتایج اثر متقابل نشان داد که بیشترین درصد اسانس (۱/۹۰۲ درصد)، تعداد شاخه جانبی (۳۲)، طول ریشه (۱۴/۸۶ سانتی متر)، طول ساقه (۵۹/۲۳ سانتیمتر)، وزن خشک (۲۴/۳۶ گرم)، وزن تر (۹۹/۷۵ گرم) مربوط به تیمار مصرف ۴۰۰۰ میلی گرم در لیتر هیومیک اسید همراه ورمی کمپوست ۲۵ درصد مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.