بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه ۲ قارچ بیماریزای گیاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه ۲ قارچ بیماریزای گیاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه ۲ قارچ بیماریزای گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه ۲ قارچ بیماریزای گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات ضد قارچی عصاره متانولی و اتانولی اندام های هوایی بالنگ و نارنج برعلیه ۲ قارچ بیماریزای گیاهی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

استفاده از عصاره های گیاهی به دلیل داشتن خواص دارویی، ضدقارچی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی متابولیت های ثانویه در کنترل عوامل میکروبی رو به پیشرفت است. این مطالعه با هدف بررسی اثرات ضد میکروبی عصاره متابولی و اتانولی گیاه بالنگ و نارنج علیه ۲ گونه قارچ بیماری زای گیاهی شامل: Alternaria citri و Penicillium digitatum به اجرا درآمد. روش بررسی: فعالیت ضد میکروبی عصاره متانولی، اتانولی بر روی قارچ های بیماریزا صورت گرفته و اثر بازدارندگی بر اساس قط هاله ممانعت کننده از رشد در روش سنجش انتشار دیسک مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج این تحقیق بیانگر این مطلب است که عصاره متانولی گیاه بالنگ و نارنج در غلظت ۱۵۰ و ۲۰۰ بر روی قارچ Penicillium digitatum تأثیر داشته عصاره اتانولی بالنگ با غلظت ۲۰۰ روی پاتوژن Alternaria citri تأثیر داشته، همچنین نتایج حاکی از عدم وجود اثرات بازدارندگی عصاره اتانولی نارنج بر روی پاتوژن های مورد بررسی است. با اندازه ۱۴ و ۱۳ میلیمتر بیشترین تأثیر را روی گونه Penicillium digitatum داشتند. شناسایی ترکیبات موجود در روغن اسانسی و عصاره های گیاهان دارویی به ویژه گونه بالنگ و نارنج و همچنین بررسی اثرات آنتی باکتریال و آنتی اکسیدانی این گیاهان بسیار حائز اهمیت است، لذا ضروری است با توجه به اثبات خواص دارویی این گیاهان، انگیزه لازم برای حفظ و حراست آنها به یک فرهنگ تبدیل گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.