اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات میکوریز و نانواکسید روی بر عملکرد و اجزای عملکرد گندم در شرایط شوری خاک :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

به منظور بررسی تأثیر نانواکسید روی و قارچ میکوریزی بر عملکرد و اجزای گندم در شرایط شوری خاک، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه پژوهشی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه مقق اردبیلی اجرا شد. فاکتورهای مورد بررسی شامل سطوح تنش شوری خاک در سه سطح صفر به عنوان شاهد و اعمال شوری های ۴۰ و ۸۰ میلی مولار در خاک تیمار دوم شامل قارچ مایکوریزی در دو سطح (عدم کاربرد قارچ مایکوریز و کاربرد قارچ مایکوریز) و تیمار سوم محلول پاشی با نانواکسید روی در سه سطح (عدم محلول پاشی، محلول پاشی با ۰/۴ و ۰/۸ گرم در لیتر) بود. نتایج نشان داد که بیشترین اثر بر عملکرد و اجزای عملکرد از با کاربرد قارچ مایکوریزی و محلول پاشی نانوکسید روی و عدم اعمال تنش شوری و کمترین در حالت عدم کاربرد قارچ و عدم محلول پاشی ناانواکسید روی (شاهد) در بالاترین سطح از شوری برآورد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.