اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر گالیک اسید بر روی رنگدانه گیاهی انگور کشمشی با استفاده از روش اختلاف pH :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کوپیگمانتاسیون انگور بی دانه قرمز با یک نوع کوپیکمان (گالیک اسید) مورد بررسی قرار گرفت. همچنین اثرات حرارت (۸۰ درجه سانتیگراد) و پنج سطح غلظت کوپیگمان (۴۸۰، ۲۴۰، ۱۲۰، ۰ و ۹۶۰ میلی گرم برلیتر) نیز روی کمپلکس آنتوسیانین کوپیگمان بررسی شد. نتایج به دست آمده این گونه بود: ۱)با افزایش غلظت کوپیگمان اثرات کوپیکمانتاسیون نیز بالا می رود. ۲)حرارت تخریب کننده آنتوسیانین بودند ۳) بهترین pH برای کمپلکس کوپیگمانتاسیون برابر ۳/۵ بود. در آزمایش کمی، مقدار آنتوسیانین مونومری کل برابر : ۰/۳۸±۶۱۳/۴۱ میلی گرم بر کیلوگرم وزن خشک ماده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.