مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مهمترین ویژگی های ماهیت شناختی (فیزیولوژیک) و زیست- شیمیایی جنس های لاکتوباسیلوس و بیفید و باکتریوم :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

در ابتدا تمامی گونه های لاکتوباسیلوس از کفیر جدا شدند و در سال ۱۸۸۱ توسط محقق روسی به نام کرن نامگذاری شدند. مورو محقق استرالیایی، در سال ۱۹۹۵ برای اولین بار باکتری غیر هوازی اختیاری میله ای شکل را از مدفوع نوزادان تغذیه شده با شیر مادر جدا نموده و آن را با سیلوس اسیدو فیلوس نامگذاری نمود. این یک نام عمومی برای لاکتوباسیلوس های روده ای به شمار می رود. مهمترین و مرسوم ترین پروبیوتیک ها به جنس های لاکتوباسیلوس و بیفیدوباکتریوم تعلق دارند. از این رو در این مقاله به بررسی اجمالی مهمترین ویژگی های این دو جنس پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.