شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن شناسایی ژنوتیپ های متحمل به خشکی گندم دوروم با استفاده از تجزیه به مؤلفه های اصلی و نمایش گرافیکی بای پلات :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
به منظور شناسایی ژنوتیپ های گندم دوروم با استفاده از شاخص های مقاومت به خشکی و تجزیه به مولفه های اصلی، تعداد ۱۰۰ ژنوتیپ های گندم دوروم به همراه ۴ شاهد در شرایط آبیاری نرمال و تنش خشکی آخر فصل در سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ در استان کرمانشاه کشت گردید. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین تیمارها از نظر عملکرد دانه تفاوت بسیار معنی دار در سطح احتمال ۱% در دو وضعیت تنش و غیر تنش وجود دارد. مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون LSD انجام گردید. نتایج تجزیه به مولفه های اصلی بیانگر آن است که دو مولفه اصلی اول ۹۹/۵۷ درصد تغییرات واریانس کل را توجیه می کنند. مولفه اول ۶۸/۴۸۲ درصد از تغییرات کل داده ها را بیان می کند و بیشترین مقدار مولفه اول مربوط به ژنوتیپ شماره ۹۵(۳/۰۶) و کمترین مربوط به ژنوتیپ شماره ۱۱(۲/۵۷-) می باشد. این مولفه همستگی مثبت و بالایی با شاخص های HM, GMP, STI, MP عملکرد تنش و عملکرد غیرتنش، همستگی مثبت و پایینی با TOL و همبستگی منفی با SSI دارد. دومین مولفه ۳۱/۰۹ درصد از تغییرات کل داده ها را بیان می کند. ژنوتیپ شماره ۱۲ دارای بیشترین مقدار (۲/۵۶) و زنوتیپ شماره ۸۰ دارای کمترین مقدار (۱/۳۵-) مؤلفه دوم می باشند. این مولفه همبستگی مثبت با شاخص های GMP, STI, MP, SSI, TOL عملکرد نرمال و همبستگی منفی با شاخص HM و عملکرد تنش دارد. بر اساس تجزیه به مؤلفه های اصلی، ژنوتیپ های گندم دوروم در ۳ گروه قرار گرفتند. بر اساس شاخص های GMP, STI, MP و HM ژنوتیپ شماره ۹۵ دارای بیشترین مقدار این شاخص ها و ژنوتیپ شماره ۱۱ دارای کمترین مقدار می باشد. در رتبه های بعدی می توان زنوتیپ های ۱۰، ۲۵ و ۹۸ را به عنوان زنوتیپ های مطلوب معرفی نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.