سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنجش میزان آنتی اکسیدانی و فنل تام عصاره اتانولی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

رادیکال های آزاد و گونه های فعال اکسیژن و اثرات آنها بر سیستم های بیولوژیک، در سال های اخیر مشکلات زیادی را ایجاد کرده اند. این عوامل می توانند بطور برگشت ناپذیر به مولکول های حیاتی نظیر اسیدهای نوکلئیک، پروتئین، لیپیدها و لیپوپروتئین ها آسیب وارد نمایند. گیاه استبرق گیاهی است دائمی، درختجه ای و همیشه سبز و دارای چوب نرم می باشد، تعداد ساقه ها و شاخه های استبرق محدود شیرابه گیاه بسیار تحریک کننده پوست و غشاهای مخاطی است. بافت های استبرق مخصوصاً پوست ریشه آن برای درمان بیماری های مختلفی از قبیل جذام، تب، ازدیاد خونریزی پریود خانمها، مالاریا و مارگزیدگی استفاده می شود. در این پژوهش سعی شده میزان خاصیت آنتی اکسیدانی گیاه استبرق به دو روش سنتی و مایکروویو با یکدیگر مقایسه شوند. جهت انجام کار عصاره اتانولی گیاه به صورت سنتی و با استفاده از مایکروویو گرفت و پس از آن توسط دستگاه HPLC و یا کروماتوگرافی مایع به وسیله معرف DPPH میزان آنتی اکسیدانی در چهار دمای متفاوت (۵۵، ۶۵، ۷۵، ۸۵)، ۵ توان متفاوت دستگاه (۲۰۰، ۱۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰) و دو زمان متفاوت (۱۰ و ۲۰ دقیقه) از دو قسمت گل و ساقه اندازه گیری شد. میزان فنل تام هم به روش اندازه گیری شد و در نهایت داده های بدست آمده توسط نرم افزار SAS آنالیز شد. بر طبق نتایج تجزیه واریانس تفاوت معنی داری بین زمانها، توانها و دماهای مختلف اندازه گیری وجود داشت و بیشترین میزان آنتی اکسیدانی مربوط به گل در دمای ۷۵ درجه، توان ۴۰۰ و زمان ۲۰ دقیقه بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.