تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر غلظتهای مختلف سولفات مس (CuCO(4 بر برخی پارامترهای فیزیولوژیک گیاه شاهی (.Lepidium sativum L) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تره تیزک (شاهی) گیاهی یکساله متعلق به خانواده Brassicaece با نام علمی .Lepidium sativum L که در زبان انگلیسی به Garden cress شهرت دارد. حضور فلزات سنگین یکی از مهمترین تنشهای محیطی است که میتواند منجر به کاهش رشید و تولید انواع اکسیژن های واکنش گر شود. در این تحقیق اثر تیمار فلز سنگین سولفات مس ((CuSO(4) بر روی برخی پارامترهای گیاه شاهی مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور این گیاه در مرحله ۶ برگی با غلظت های مختلف سولفات مس (۰، ۱۰، ۲۰ و ۳۰ میلی مولار) تیمار شد. سپس گیاهان ۲ هفته بعد از اعمال تیمار سولفات مس جهت سنجش محتوای مالون دی آلدئید، فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان پراکسیداز و گایاکول پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز، پرولین، کربوهیدرات برداشت شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که با افزایش غلظت مس، فعالیت پراکسیداسیون لیپید (مالون دی آلدئید)، میزان فعالیت آنزیم-های آنتی اکسیدان، میزان پرولین، میزان کربوهیدرات های احیا کننده نسبت به شاهد افزایش معنی داری داشت. به طور کلیتمامی غلظت های استفاده شده سولفات مس باعث ایجاد سمیت در گیاه شاهی شد که نشان دهنده حساس بودن گیاه موردمطالعه به مقادیر بالای مس می باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر سولفات مس بر محتوای مالون دی آلدئید، فعالیت آنزیم-های آنتی اکسیدان پراکسیداز و گایاکول پراکسیداز و پلی فنل اکسیداز، پرولین، کربوهیدرات گیاه شاهی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.