مقاله بررسی تاثیر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در استان گلستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در استان گلستان :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

سطح زیر کشت جو در ایران بیانگراهمیت این محصول است.کاربرد کودهای شیمیایی در کشاورزی مرسوم اجتناب ناپذیراست. این کودها همه ساله زیان های زیادی به محیط زیست وارد می سازند. امروزه می توان به کودهایزیستی بعنوان جایگزین اشاره نمود.این تحقیق در سال ۱۳۸۷ به منظور بررسی اثر روش کاشت و قارچ میکوریزا بر محتوای عناصر غذایی ۴ رقم جو در شرایط نسبتا شور استان گلستان اجرا شد. آزمایش در قالب طرح کرتهایدوبار خردشده(اسپلیت-اسپلیت پلات) در ۴ تکرار انجام شد. فاصله بین کرتها یک متر و بین تکرارها ۲ متر در نظر گرفته شد. تیمارهای آزمایشی شامل روش کاشت در ۲ سطح( ۱- جوی و پشته رقم در ۴ سطح (۱- ریحانه ۲-بدون پوشینه ۳-صحرا ۴- ماهور) تیمار میکوریزا در ۲ سطح ( ۱- کاربرد میکوریزا ۲-عدم کاربرد میکوریزا) بود. داده ها توسط نرم افزار MSTATC تجزیه و نتایج نشان داد که کاربرد میکوریزا و روش کشت تاثیر معنی داری بر محتوای عناصر غذایی ارقام جو داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.