تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر اسید جیبرلیک بر شاخص های رشد ریشه دانهال گردوی ایرانی (.Juglans regia L) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

رشد اولیه دانهال های گردو یکی از فاکتورهای مهم در کیفیت نهال بذری است. نوع روش سرمادهی، محیط جوانه زنی و دسترسی بذر به مواد غذایی بر کیفیت دانهال تأثیر می گذارند. ریشه این دانهال ها هم تحت تأثیر شرایط جوانه زنی قرار می گیرد. در این تحقیق تفاوت های ریشه ها تحت تأثیر مصرف جیبرلین قبل از جوانه زنی بذرهای گردو، مورد ارزیابی قرار گرفته است. این آزمایش به صورت طرح کاملاً تصادفی در سه تیمار و سه تکرار اجرا شد. تیمارها شامل شاهد که در آن از هورمون استفاده نشد، غلظت ۳۰۰ و ۶۰۰ppm اسید جیبرلیک که بعد از سرمادهی بر روی بذرها اعمال شد. نتایج به دست آمده نشان داد که طول ریشه تحت تدثیر این تیمارها قرار نگرفت ولی وزن و حجم ریشه در تیمارهای ۳۰۰ppm و ۶۰۰ppm نسبت به تیمار شاهد افزایش یافته و از لحاظ آماری تفاوت معنی داری بین تیمار ۶۰۰ppm و شاهد وجود داشت. بیشترین میانگین وزن ریشه با میزان ۱۰/۳۳۳ گرم مربوط به تیمار ۳۰۰ppm و بالاترین میانگین حجم ریشه نیز با میزان ۱۲/۲۲ سانتیمتر مکعب مربوط به تیمار ۳۰۰ppm بود. بالاترین طول ریشه هم در تیمار ۳۰۰ppm به دست آمده است، اما اختلاف آن نسبت به تیمار شاهد از لحاظ آماری معنی دار نشده است. در مجموع می توان گفت استفاده از جیبرلین قبل از جوانه زنی با افزایش حجم و وزن ریشه، تأثیر مثبتی را بر روی کیفیت دانهال تولید شده گردو می گذارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.