تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف اسید سالیسیلیک و کم آبیاری بر برخی صفات بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) در منطقه سیستان :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

بادام زمینی (.Arachis hypogaea L) بعد از سویا، یکی از مهمترین و اقتصادی ترین دانه های روغنی در مناطق گرمسیری و نیمه گرمسیری است که بیشتر به منظور تولید روغن ۵۵-۴۳ درصد و پروتئین کشت می شود، (Holbrook and Stalker, 2003) این گیاه می تواند بخش ارزشمندی از پروتئین غذایی انسان را خصوصاً در کشورهایی مثل ایران که از فقر پروتئین رنج می برند تأمین کند. دانه بادام زمینی اغلب در تهیه روغن خوراکی، کنسروسازی، مارگارین، صابون سازی و … مصرف دارد. کنجالهبادام زمینی نیز غذای بسیار با ارزشی برای دام است، که از نظر ارزش غذایی با کنجاله سویا برابری می نماید. این گیاه پس ازآفتابگردان دارای بالاترین درصد روغن در دانه بین گیاهان زراعی است (صفرزاده ویشکائی، ۱۳۷۸). تنش رطوبتی جزء تنشهایعمومی می باشد که آثار بسیار نامطلوب بر رشد گیاه و تولید گیاهان زراعی می گذارد (Blum, 2005). این تنش از طریق ایجاد تغییرات آناتومیک، مورفولوژیک، فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بر جنبه های مختلف رشد و نمو گیاه تأثیر می گذارد که شدتخسارت خشکی بستگی به طول مدت تنش و مرحله رشد گیاه متفاوت است. این تنش باعث کاهش فتوسنتز، هدایت روزنه ای، بیوماس، رشد و در نهایت عملکرد گیاه می شود (Abdul Jaleel et al.,2009; Bhattand Srinivasa, 2005).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.