بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی اثر کاربرد اسید هیومیک، اسید فلوویک و کود نیتروکسین بر صفات فیزیولوژیکی و عملکرد گندم (.Triticum aestivum L) :
تعداد صفحات :۱۶
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثرات اسید هیومیک ، اسید فلوویک و کود بیولوژیک نیتروکسین و اثر متقابل آنها بر خصوصیاتفیزیولوژیکی و عملکرد گندم، آزمایشی در سال ۱۳۹۲ در منطقه آبسرد استان تهران انجام شد. این آزمایش بصورتفاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار اجرا گردید. در این تحقیق فاکتور اسید هیومیک و اسیدفلوویک در چهار سطح شامل: شاهد (عدم مصرف)، کاربرد در مرحله رویشی، کاربرد در مرحله زایشی و کاربرد در هر دومرحله رویشی و زایشی و فاکتور کود بیولوژیک در چهار سطح شامل: شاهد (عدم مصرف)، فقط کاربرد کود نیتروکسین،فقط کاربرد کود ازت و کاربرد کود نیتروکسین توام با کود ازته کاهش یافته با مقدار ۷۵ % در نظر گرفته شد و صفاتینظیر وزن خشک برگ، وزن خشک ساقه، کلروفیل a، کلروفیل b و کلروفیل کل مورد اندازه گیری قرار گرفت. بر اساس نتایج بدست آمده ،اثر کاربرد اسید هیومیک و اسید فلوویک بر روی صفات وزن خشک ساقه، کلروفیل a، کلروفیل b وکلروفیل کل در سطح ۱ و بروی صفت وزن خشک برگ سطح ۵ درصد معنی دار بود. بطوریکه در بین تیمارهای مختلف اسید هیومیک و اسید فلویک بیشترین مقادیر صفات فوق در تیمار کاربرد در هر دو مرحله رویشی و زایشی و کمترینمقادیر صفات فوق در تیمار عدم کاربرد اسید هیومیک و اسید فلوویک حاصل شد. همچنین اثر کاربرد کود بیولوژیکروی صفات وزن خشک ساقه، کلروفیل a، کلروفیل b و کلروفیل کل در سطح ۱ و بر روی صفت وزن خشک برگ در سطح ۵ درصد معنی دار بود. بطوریکه در بین تیمارهای مختلف کود بیولوژیک، بیشترین مقدار صفات فوق در تیمارکاربرد کود نیتروکسین توام با کود ازته کاهش یافته با مقدار ۷۵ % و کمترین آن نیز در تیمار شاهد (بدون کاربرد کودبیولوژیک( حاصل شد. اثر متقابل اسید هیومیک و اسید فلوویک در کود بیولوژیک نیز روی صفت کلروفیل b در سطح ۱ و روی صفات کلروفیل a و کلروفیل کل در سطح ۵ درصد معنی دار شد بطوریکه بالاترین مقادیر صفات مذکور در تیمار کاربرد اسید هیومیک و اسید فلوویک در هر دو مرحله رویشی و زایشی به همراه کاربرد کود نیتروکسین توام با کود ازته کاهش یافته با مقدار ۷۵ % و کمترین مقادیر آن در تیمار عدم کاربرد اسید هیومیک و اسید فلوویک به همراه عدم کاربرد کود نیتروکسین به دست آمد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.