بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و فعالیت برخی از آنزیم ها در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

نیترات نقره در زمره فلزات سنگین می باشد که در گیاهان تنش اکسیداتیو ایجاد می نماید. این یون، سمیت بالایی برای گیاهان و حیوانات دارد. سیستم های دفاعی متعددی در فائق آمدن گیاهان به شرایط تنش زا با یکدیگر همکاری می نمایند. یکی از این تنش ها آلودگی محیط رویش گیاهان به فلزات سنگین است. در این پژوهش به بررسی اثر غلظت های مختلف نیترات نقره بر رنگیزه های فتوسنتزی و بررسی سیستم های دفاعی آنزیمی در گیاه دارویی همیشه بهار (Calendula officinalis() پرداخته شده است. به منظور نشان دادن اثر فلز سنگین نیترات نقره بر رنگیزه ها و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی از جمله کاتالاز، گلوتانیون رودوکتاز و آسکوربات پراکسیداز آزمایش در قالب طرحی کاملاً تصادفی اجرا شد. پس از کاشت گیاهان با شرایط یکسان در بستر کوکوپیت و ماسه بادی شسته شده، تیمارهایی با غلظت های متفاوت (۰، ۵۰، ۱۰۰، ۲۰۰، ۴۰۰، ۶۰۰، ppm) از فلز سنگین نیترات نقره با گروه شاهد و همگی در سه تکرار بر روی گیاهان اعمال گردید. پس از چهارده روز اعمال تیمار گیاهان برای انجام آزمایش ها برداشت شدند. سپس انجام محاسبات و تجزیه و تحلیل آماری در سطح p0/05 با استفاده از نرم افزار SAS انجام شد. نتایج نشان داد که میزان کلروفیل a و b کاهش و میزان فعالیت آنزیم های کاتالاز، آسکوربات پراکسیداز روند افزایشی داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.