بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبود بستر کشت برای جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه های گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت گلخانه ای :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور بررسی اثر تیمار حرارتی بر بقایا و ضایعات نخل خرما جهت بهبودبستر کشت برای گوجه فرنگی رقم پینوکیو در کشت های گلخانه ای، درسال ۱۳۹۲ آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۴ تیمار (بسترهایکشت مختلف) و سه تکرار در گلخانه پژوهشی دانشکده کشاورزی و منابعطبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر صورت گرفت. پس از طی دوره های رشدرویشی و زایشی گیاه صفاتی نظیر طول ساقه، تعداد گل در خوشه، تعدادخوشه گل دهنده، تعداد میوه هر بوته، وزن میوه، تعداد برگ هر بوته، سطحبرگ و سطح برگ کل بوته مورد بررسی قرار گرفتند. تجزیه آماری داده هانشان داد که اثر تیمارهای مختلف در تمامی صفات ذکر شده در سطحاحتمال یک درصد معنی دار بود. بررسی نتایج نشان داد که محیط کشتحاوی ترکیب ضایعات پوسیده نجوشانده نخل خرما + خاک با نسبت ۱:۱بیشترین اثر گذاری را بر روی صفاتی نظیر: طول ساقه )۴۰ سانتی متر)، وزنمیوه (۸/۱ گرم)، قطر میوه (۲۳ میلی متر)، باردهی هر بوته (۳۳۰ گرم)،تعداد خوشه گلدهنده (۱۰ عدد)، تعداد برگ هر بوته (۱۶۰ عدد)، سطح برگ(۲۷ سانتی متر مربع) و سطح برگ کل بوته (۴۳۰۰ سانتی متر مربع) داشته و مناسب ترین بستر کشت بود و محیط کشت حاوی، ترکیب ضایعات نیمهپوسیده جوشانده شده + کوکوپیت با نسبت ۱:۱ ، با کمترین اثر گذاری بر رویصفاتی نظیر: طول ساقه (۵ سانتی متر)، تعداد برگ (۲۰ عدد)، تعداد میوه(۵ عدد)، باردهی هر بوته (۱۵ گرم)، تعداد خوشه گلدهنده (۴ عدد)، سطح برگ (۱۲ سانتی متر مربع) و سطح برگ کل (۳۰۰ سانتی متر مربع)نامناسب ترین محیط کشت برای استفاده در کشت گلخانه ای در بینمحیط کشت های مورد نظر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.