استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استفاده از قارچ میکوریزا به عنوان کود زیستی در کشاورزی پایدار :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

روش های کشاورزی رایج موفقیت قابل قبولی را در استفاده از مدیریت منابع نداشته و با اتکا بیش از حد به نهاده های مصنوعی وتزریق انرژیهای کمکی مانند کودها و سموم شیمیایی باعث ایجاد اکوسیستم های زراعی ناپایدار شده است. کشاورزی پایدار با رعایتاصول اکولوژیک، میتواند ضمن ایجاد توازن در محیط زیست، کارآیی استفاده از منابع را افزایش داده و زمینه بهره وری برای مدتزمان طولانی تری را برای انسان فراهم سازد. یکی از ارکان اصلی در کشاورزی پایدار استفاده از کودهای زیستی در اکوسیستم هایزراعی با هدف حذف یا کاهش قابل ملاحظه در مصرف نهاده های شیمیایی است. کودهای زیستی در مقایسه با کودهای شیمیایی ازمنافع اقتصادی و زیست محیطی فراوانی برخوردار هستند که علاوه بر صرفه اقتصادی باعث پایداری منابع خاک، حفظ توان تولید دردراز مدت و جلوگیری از آلودگی محیط زیست می شود. کودهای زیستی، شامل مواد نگهدارندهای با جمعیت متراکم یک یا چند نوعارگانیسم مفید خاکزی و یا به صورت فرآورده متابولیک این موجودات می باشند که به منظور تامین عناصر غذایی مورد نیاز گیاه دراکوسیستم های زراعی به کار می روند. قارچ های میکوریزایی یکی از انواع کودهای زیستی بوده که دارای رابطه همزیستی با ریشه اغلبگیاهان زراعی می باشند و از طریق افزایش جذب عناصر غذایی مثل فسفر، نیتروژن و برخی عناصر کممصرف، افزایش جذب آب، تولیدهورمون های گیاهی، کاهش تاثیر منفی تنش های محیطی و افزایش مقاومت در برابر عوامل بیماریزا، سبب بهبود در رشد و عملکردگیاهان میزبان در سیستم های کشاورزی پایدار می شوند. مطالعات انجام شده در اکوسیستم های طبیعی و زراعی گویای آن است کهاستفاده از نظام های کشاورزی پایدار به دلیل تطابق با شرایط طبیعی و اصالت کیفیت محصول، بهترین شرایط را برای تولید گیاهانفراهم می آورد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.