ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه (.Nigella sativa L) در اقلیم کرمان تحت اثر تنش خشکی و اسید سالیسیلیک :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

از شیوه های بیولوژیکی برای افزایش تولید در کشاورزی، محلول پاشی با هورمون های طبیعی همانند سالیسیلیکاسید است که باعث افزایش رشد و عملکرد در گیاهان می شوند. جهت بررسی اثرات تنش خشکی و محلول پاشیبا سالیسیلیک اسید بر عملکرد و اجزای عملکرد و میزان اسانس گیاه دارویی سیاهدانه آزمایشی در مزرعهتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بهار سال ۱۳۹۳، بر اساس طرح کرت خرد شده درقالب بلو کهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتور اول سطوح تنش خشکی (d) شامل: بدون تنش (۹۰ درصد ظرفیت زراعی)، تنش متوسط (۷۵ درصد ظرفیت زراعی) و تنش شدید (۵۰ درصد ظرفیت زراعی) و فاکتور دیگر ۴ غلظت سالیسیلیک اسید (s) شامل: صفر میکرو مولار (محلول پاشی با آب مقطر به عنوان شاهد)، ۵ میکرو مولار، ۱۰ میکرو مولار و ۱۵ میکرو مولار سالیسیلیک اسید، جهت محلول پاشی بذور سیاهدانه بود. اطلاعات جمع آوری شده توسط نرم افزار SAS تجزیه و تحلیل آماری شد و میانگین ها با استفاده از دانکن در سطح پنج درصد با هم مقایسه شدند. نتایج آزمایش نشان داد که تنش خشکی و سالیسیلیک اسید تاثیر معنی داری (P0.05) بر وزن هزار دانه، عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه، شاخص برداشت، درصد و عملکرد اسانس دارد. به طوریکه سطح سوم سالیسیلیک اسید (۱۰Mm) 66/65 درصد وزن هزار دانه ۱۳۷/۶۷ درصد عملکرد بیولوژیک، ۱۲۷/۷۴ درصد عملکرد اسانس، ۸۴/۲۱ درصد میزان اسانس ۱۶۲/۷۸ درصد شاخص برداشت و ۷۲/۹۷ درصد عملکرد دانه را افزایش داد. همچنین اثر متقابل سالیسیلیک اسید و تنش خشکی بر صفت درصد اسانس و شاخص برداشت در سطح احتمال ۷ درصد معنی دار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.