اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف ضایعات بوجاری گندم با افزودن آنزیم و مرطوب کردن بر عملکرد جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

این آزمایش جهت بررسی اثرات استفاده از سطوح مختلف (۰، ۲۵و ۵۰ درصد) ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیم (۰/۶ گرم بر کیلوگرم خوراک) وتغذیه مرطوب (۱/۲۵ کیلو گرم آب به ۱ کیلوگرم خوراک) بر عملکرد جوجه های گوشتی در سن ۲۹ تا ۴۹ روزگی انجام گرفت. آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و به روش فاکتوریل ۳×۳ با استفاده از ۵۴۰ قطعه جوجه گوشتی، در ۹ تیمار و ۶ تکرار و ۱۰ قطعه در هر تکرار انجام شد. نتایج نشان دادند که تفاوت معنی داری در بین تیمارها برای وزن بدن و افزایش وزن بدن وجود نداشت (P>0/05). جیره های بر پایه ضایعات بوجاری گندم خوراک مصرفی را در سن ۲۹ تا ۴۹ و ضریب تبدیل خوراک را در سن ۲۹ تا ۴۹ و ۲۹ تا ۴۹ روزگی نسبت به شاهد بطور معنی داری (P<0/05) کاهش داد. مصرف خوراک و ضریب تبدیل با تغذیه مرطوب کاهش (P<0/05) یافت. اثر همزمان ضایعات بوجاری گندم و عمل آوری در سنین مختلف بر ضریب تبدیل خوراک معنی دار بودن (P<0/05). تغذیه مرطوب به طور معنی داری (P<0/05) ضریب تبدیل خوراک را در جیره بر پایه ضایعات گندم کاهش داد. نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که ضایعات بوجاری گندم را می توان تا سطح ۵۰ درصد و در سن ۲۹ تا ۴۹ روزگی در جیره جوحه های گوشتی استفاده نمود بدون این که اثر سوئی بر عملکرد آنها داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.