بررسی سینتیک مهارکنندگی اورهآز باقلا توسط کوئرستین و نمونه هایی ازعصاره های گیاهی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی سینتیک مهارکنندگی اورهآز باقلا توسط کوئرستین و نمونه هایی ازعصاره های گیاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی سینتیک مهارکنندگی اورهآز باقلا توسط کوئرستین و نمونه هایی ازعصاره های گیاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی سینتیک مهارکنندگی اورهآز باقلا توسط کوئرستین و نمونه هایی ازعصاره های گیاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی سینتیک مهارکنندگی اورهآز باقلا توسط کوئرستین و نمونه هایی ازعصاره های گیاهی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی اثر مهارکنندگی نمونه هایی از عصاره های گیاهی بر روی با روی بازدارندگی اوره آز باقلا است، عصاره های گیاهی شامل لیمو عمانی، نعنا، بابونه شیرازی، چای سبز، چای قرمز و هل سبز است. تحقیقات انجام شده نشان داد که از میان عصارههای انتخاب شده لیمو عمانی از خانوادهی مرکبات بیشترین اثر مهارکنندگی و هل سبز کمترین اثر بازدارندگی را در غلظتهای مختلف بر روی آنزیم از خود نشان دادهاند و نتایج رضایت بخشی حاصل شد همچنین بازدارندگی کونرستین نیز مورد بررسی قرار گرفت که جزء بازدارنده های رقابتی است و مقدار Ki برای کوئرستین ۱۹/۰۴ میلی مولار محاسبه گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.