اثر میزان اکسید کلسیم در ترکیب شیمیایی شیشه ی زیست فعال بر ساخت نانو ذرات کروی مزوپور به منظور کاربردهای پزشکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر میزان اکسید کلسیم در ترکیب شیمیایی شیشه ی زیست فعال بر ساخت نانو ذرات کروی مزوپور به منظور کاربردهای پزشکی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر میزان اکسید کلسیم در ترکیب شیمیایی شیشه ی زیست فعال بر ساخت نانو ذرات کروی مزوپور به منظور کاربردهای پزشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر میزان اکسید کلسیم در ترکیب شیمیایی شیشه ی زیست فعال بر ساخت نانو ذرات کروی مزوپور به منظور کاربردهای پزشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر میزان اکسید کلسیم در ترکیب شیمیایی شیشه ی زیست فعال بر ساخت نانو ذرات کروی مزوپور به منظور کاربردهای پزشکی :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

صدمات استخوانی از چالش های بزرگ علم پزشکی روز محسوب می شوند. در این میان شیشه های زیست فعال با توجه به خواص مانند زیست فعالی، هدایت استخوانی و همچنین تحریک استخوان سازی به عنوان مواد قابل قبولی در احیای بافت سخت استخوانی شناخته شده اند. در سال های اخیر ساخت ذرات کروی شکل شیشه های مزپور در سایزهای ماکرو، میکرو و نانوباهدف تزریق در عیوب استخوانی بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این پژوهش نانو ذرات کروی مزوپور با سه ترکیب مختلف شیشه حاوی ۱۱، ۲۷ و ۳۷ درصد مولی CaO توسط روشی کمی متفاوت از سل ژل، تحت عنوان تمپلیت (Template) در حضور سورفکتانت کاتپونی ستیل تری متیل آمونیوم بروماید (CTAB) با موفقیت تهیه شدند. اندازه و مرفولوزی ذرات توسط میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM, FE-SEM) ارزیابی شد. طیف سنجی مادون قرمز (FTIR) به هدف بررسی باندهای شیمیایی موجود در ماده با نتایج قابل قبول صورت گرفت. آزمون جذب یا دفع هم دمای گازنیتروژن (BET-BJH) به منظور اندازه گیری سایز نانومتری حفرات، حجم حفرات و سطح تماس انجام شد. نتایج نشان داد استفاده از سورفکتانت ستیل تری متیل آمونیوم بروماید به عنوان عامل جهت دهنده ی ساختار کمک به ایجاد ساختار کروی کرد. همچنین با افزایش مقدار CaO اندازه ی ذرات ریزتر شده و شیشه ی زیستی حاوی ۳۷ درصد مولی CaO اندازه در مقیاس نانو پیدا کرده و مزوپور بود. آزمون زیست فعالی برون تنی از طریق غوطه وری ماده در محلول شبیه سازی شده با بدن (SBF) طی مدت زمان های ۳، ۷ و ۱۴ روز نیز نشان داد نانوکریستالهای اپاتیت بر روی سطح مواد رسوب کرده اند. آنالیز (XRD) نیز زیست فعالی ماده را تأیید نمود. نانو ذرات تولید شده می تواند به عنوان پوشش بر روی ایمپلنت های فلزی استفاده شود. همچنین ساختار نانو کروی و مزوپور آنها زمینه را برای ایجاد حامل های مناسب دارو و زن در کاربردهای احیای بافت استخوانی مساعده نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.