مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه بسته بندی حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیم و تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

این پژوهش جهت مقایسه پوشش نانوکمپوزیت حاوی سطوح مختلف نانوذرات تیتانیم دی اکسید با تیمار پرتودهی بر افزایش ماندگاری فیله ماهی قزال آلای رنگین کمان صورت پذیرفت. در این پژوهش اسیدیته (PH). ، بازهای ازته فرار(TVB-N) ، یوباربیتوریک اسید (TBA)، پراکسیداز (PV)، بار میکروبی کل (TVC) و شمار باکتری های سرمادوست (PTC)طی ۱۸ روز نگهداری در دمای یخچال مورد ارزیابی قرار داده شدند. نتایج نشان داد تیمار پوشش نانو کمپوزیت حاوی ۱ درصد نانوذرات تیتانیم دی اکسیاد توانست به میزان قابل قبولی در کاهش PH موثر باشد و نسبت به سطوح نیم و ۲ درصد کارآمد تر بود .با توجه به حد مجاز شاخص TVB-N ((mg/100g)25) پوشش نانوکمپوزیت حاوی یک درصد نانوذره تیتانیم دی اکساید ۷ روز ماندگاری فیله را در شرایط یخچال افزایش داد. تیمارهای کاربرد پوشش نانو کمپوزیت حاوی ۱ درصد نانوذره+ پرتودهی در دوزهای ۳ و ۵ کیلوگری ماندگاری فرآورده تا ۱۰ روز افزایش دادند. نتایج مربوط به ارزیابی شاخص های TBA و PV نشان داد تیمارهای نانوکمپوزیت حاوی ۱ درصد نانوذرات + تیمارهای ۳ و ۵ کیلو گری پرتوتابی توانسته اند در ۹ روزه دوم آنالیز اکسیداسیون چربی های گوشت ماهی را کاهش دهند. نتایج مربوط به TVC و PTC نشان داد افزایش بار میکروبی کل در تمام تیمارها از تیمار شاهد کمتر بود (p 0/05) با توجه به بالاترین نیم درصد نانوذره شماره باکتری ها را کمتر از این سطح مجاز نگه داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.