جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جایگزینی شکر با قند طبیعی تولیدی از گیاه سورگوم شیرین :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

با توجه به کمبود شکردر کشور، همه ساله مقدارمتنابهی شکر وارد می شود. منابع اصلی شکر در کشور چغندر قند و نیشکرمی باشند. کشاورزان بعلت هزینه های بالای مراحل کاشت، داشت و برداشت چغندرقند تمایلی به کشت این گیاه نداشته و برای ترغیب آنها به کشت این گیاه، کارخانه چغندرقند سوبسید های فراوان و مختلفی در اختیار کشاورزان چغندر کار قرار می دهند. هر دوکارخانه چغندر قند و نیشکر طی فرایندی با صرف انرژی و هزینه های زیاد کریستال شکر را تولید می نمایند که طی این فرایند حدود ۵۰ درصد در چغندر قند و ۵۰ درصد شربت کریستال نشده و به ملاس تبدیل می شود. یک سوم از شکر تولیدی در داخل و یا وارداتی در صنایع غذائی مصرف می شود که این صنایع کریستال شکری را که با هزینه و انرژی زیادی توسط کارخانه های چغندرقند و یا نیشکر تولید شده را در اب حل نموده و مصرف می نمایند. چون شکر دارای ۹۹ درصد ساکارز می باشد، لذا صنایع غذائی برای جلوگیری از کریستالیزه شدن محصولات خود مجبور به هیدرولیز کردن قسمتی از ساکارز موجود به قند های اینورت )گلوکز و فروکتوز( می باشند. لازمست در صنایع غذائی قند مایع طبیعی جایگزین شکرگردد. قند مایع را می توان از ساقه های سورگوم شیرین تولید نمود. براساس گزارش اداره نظارت بر مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشگی قند های تشکیل دهنده شربت سورگوم شیرین شامل ساکارز، گلوکز و فروکتوز است. گیاه سورگوم شیرین مقاوم به خشکی و شوری بوده و در تمام نقاط کشور قابل کشت میباشد. از یک هکتار سورگوم شیرین ۷/۵ تن شربت با بریکس ۴/۷۵ تن دانه و ۴۸ تن بقایای ساقه پس از شربت گیری و بقایای دانه تولید می شود. شربت سورگوم شیرین بجای درصدی از شکر و گلوکز در صنایع غذائی، دانه بجای ذرت در تغذیه طیورو بقایای گیاه در تغذیه دام بکار می رود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.