مقاله مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدل سازی جرم کیوی با استفاده از خواص فیزیکی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور طراحی دقیق و بهینه ماشین های مختلف در صنایع پس از برداشت کیوی لازم است تا خواص فیزیکی آن مشخص شود.رقم هایوارد کیوی که بازارپسندی بیشتری دارد در این پژوهش مورد ارزیابی قرار گرفت و از ۱۵۰ نمونه کیوی استفاده شد. پس ازاندازه گیری خواص فیزیکی میوه شامل جرم، ابعاد و سطوح تصویر شده عمود بر قطرهای اصلی، جرم آن که مبنای درجه بندی میوه استبر اساس ابعاد و سطوح تصویر شده، مدل سازی شد. مدل های مختلف بر حسب ضریب تعیین و خطای استاندارد ارزیابی شده و بهترین مدل استخراج شد. نتایج نشان داد که مدلM = 2/648a – ۸۱/۲۸۶با ضریب تعیین۰/۷۸۴خطای استاندارد۷/۰۶مدل M =3/785Pc – ۱۹/۲۸۵با ضریب تعیین ۰/۸۹۴ وخطای استاندارد ۴/۹۵ به ترتیب بهترین و اقتصادی ترین مدل های برازش داده شده برای تخمین جرم میوه بر مبنای ابعاد و سطوح تصویرشده است. بنابراین می توان درجه بندی این میوه را بر مبنای جرم پیش بینی شده آن توسط ابعاد و سطوح تصویر شده، با استفاده از یک سامانه ی پردازش تصویر با دقت و سرعت بیشتر انجام داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.