تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تثبیت آنزیم بتاگالاکتوزیداز در ژل ترکیبی آلژینات-کربوکسیمتیلسلولز به روش ریزپوشانی :
تعداد صفحات :۱۲
چکیده مقاله:
آنزیم بتاگالاکتوزیداز (از نوع مخمر کلویورومایسس لاکتیس) به روش ریزپوشانی در سدیم آلژینات و کربوکسیمتیلسلولز با ترکیب درصدهای مختلف(W/V) تثبیت شده است. نقطه ی بهینه با استفاده از روش پاسخ سطح در ۱.۸۵ % سدیم آلژینات، ۹/۰% کربوکسی متیلسلولز و ۲% کلسیم کلرید با میزان تثبیت ۹۴،۵۴ % و فعالیت ویژه ۶۵،۲۷ % بدست آمد. این آنزیم در حالت آزاد در دمای C° و ۷PHدارای بیشترین فعالیت ویژه است. پایداری حرارتی آنزیم آزاد و تثبیت شده در دمای۳۷، ۴۵ و ° C 55 بررسی شد. نتایج نشان میدهد تثبیت باعث افزایش پایداری حرارتی میشود و با افزایش دما، پایداری حرارتی آنزیم هم در حالت آزاد و هم در حالت تثبیت شده کاهش می یابد. آنزیم تثبیت شده که با دستگاه خشک کن انجمادی خشک شد، در دوره ی چهارم استفاده ی مجدد قادر است ۵۷ % لاکتوز شیر را به گلوکز و گالاکتوز تبدیل کند. بررسی پایداری حرارتی آنزیم تثبیت شده در دمای اتاق و دمای یخچال در مدت زمان دو ماه نشان میدهد آنزیم تثبیت شده باید در یخچال نگهداری شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.