تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پیش تیمارهای مختلف بر اندیسهای رنگ و قهوه ای شدن آلبالویخشک شده به روش آفتابی :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش تاثیر پیش تیمار فراصوت و اسمز و زمان فرایند به تنهایی و به صورت ترکیبی بر ویژگیهای کیفی و حسی نمونه های آلبالو خشک شده به روش آفتابی به روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهای مستقل شامل غلظت محلول اسمزی نمک در محدوده ۲۰-۰ درصد، فرکانس فراصوت در محدوده ۵۰ – ۰ هرتز و زمان فرآیند در محدوده ۳۰-۶ دقیقه بود. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد هم زمان با افزایش فرکانس فراصوت در محدوده ۵۰-۰ هرتز و زمان فرآیند در محدوده ۳۰-۶ دقیقه بود. نتایج تجزیه آماری داده ها نشان داد هم زمان با افزایش فرکانس فراصوت و زمان فرآوری، دانسیته نوری و یا به عبارتی میزان قهوه ای شدن افزایش پیدا کرد (۰۵.۰>p). همچنین با افزایش غلظت محلول اسمزی(آب نمک) اندیسL آلبالوهای خشک افزایش یافت. غلظت محلول اسمزی و توان فراصوت اندیس a* افزایش معنی داری داشت. اما اندیس b* نمونه ها تحت تاثیر هیچ یک از تیمارها قرار نگرفت. نتایج ارزیابی حسی حاکی است که امتیاز رنگ با افزایش فرکانس فراصوت کاهش و با افزایش غلظت نمک محلول اسمزی افزایش و امتیاز طعم نیز با افزایش غلظت نمک و زمان فرآوری افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.