تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر برخی خواص کیفی ورقه های سیب زمینی خشک شده به روش هوای داغ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

در این پژوهش تاثیر پیش تیمار فراصوت و اسمز به صورت تکی و ترکیبی و نیز زمان فرآیند بر ویژگی های کیفی نمونه های خشک شده سیب زمینی به روش سطح پاسخ مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهای مستقل شامل فرکانس فراصوت در محدوده ۵۰-۰ کیلوهرتز، غلظت محلول اسمزی نمک در محدوده ۲۰-۰ درصد و زمان فرآیند در محدوده ۳۰-۶ دقیقه بود. نتایج تجزیه آماری داده نشان اد که با افزایش فرکانس فراصوت، غلظت محلول اسمزی و زمان فرآوری رطوبت بطور معنی داری کاهش یافت(۰.۰۵>p ). با افزایش غلظت محلول اسمزی (آب نمک) درصد نمک سیب زمینی خشک افزایش یافت (۰.۰۵>p ). قابلیت جذب آب نمونه ها با افزایش فرکانس فراصوت افزایش یافت ولی با افزایش غلظت اسمز کاهش معنی داری داشت (۰.۰۵>p ). استفاده از عملیات فراصوت، اسمز و زمان موجب کاهش معنی دار دانسیته نوری و به عبارت دیگر موجب کاهش قهوه ای شدن نمونه ها شد (۰.۰۵>p ). در شرایط بهینه، فرکانس فراصوت ۴۰ کیلوهرتز، غلظت محلول اسمزی نمک ۱۲ درصد و زمان فرآوری ۱۸ دقیقه تعیین گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.