بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضدباکتریایی اسانس مرزه کوهی :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

هدف از این مطالعه بررسی خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه کوهی بر روی مهمترین باکتری های بیماریزای منتقله از مواد غذایی (اشریشیا کلی۷ O157:H) سالمونلا تیفی موریوم، لیستریا مونوسیتوژنر، باسیلوس سرئوس، باسیلوس سوبتیلیس و استافیلوکوکوس اورئوس) بود. تهیه اسانس از قسمت برگ گیاه با استفاده از روش تقطیر با بخار آب به وسیله دستگاه کلونجر صورت گرفت. به منظور اسانس گیری، مقدار گیاه مورد استفاده در هر بار اسانس گیری ۱۰۰ گرم بود و اسانس گیری به مدت ۳ ساعت ادامه داشت. به منظور اسانس گیری، مقدار گیاه مورد استفاده در هر بار اسانس گیری ۱۰۰ گرم بود و اسانس گیری به مدت ۳ ساعت ادامه داشت. خواص ضد باکتریایی اسانس مرزه کوهی با استفاده از براث میکرودایلوشن و دیسک دیفیوژن مورد بررسی قرار گرفت. بر اساس نتایج این مطالعه، بیشترین میزان تاثیر اسانس مرزه کوهی بر روی باکتری های گرم مثبت (به ویژه باسیلوس سوبتیلیس، MIC و MBC: l/ml5/2 ، هاله عدم رشد ۸ میلی متر) و کمترین میزان تاثیر آن بر روی باکتری های گرم منفی (سالمونلا تیفی موریوم، MIC و l/ml :MBC 5/2، هاله عدم رشد ۸ میلی متر) و کمترین میزان تاثیر آن بر روی باکتری های گرم منفی (سالمونلا تیفی موریوم، MIC و MBC: l/ml 10، هاله عدم رشد ۴ میلی متر) بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.