بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال ۱۳۹۲


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال ۱۳۹۲ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال ۱۳۹۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال ۱۳۹۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اشرشیا کلی O157:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین در سال ۱۳۹۲ :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

حضور باکتری اشرشیا کلی، گاماپروتئوباکتر، در مواد غذایی آلودگی جدید ورود فاضلاب به مواد غذایی را نشان می دهد. کولیت هموراژیک سندروم همولیتیک اورمیک و گاهی اسهال غیر خونی ملایم در انسان از جمله نشانگان بیماری ناشی از گونه های باکتری اشرشیا کلی محسوب می شوند. هدف این مطالعه، تعیین آلودگی به اشریشیا کلی ۱۵۷:H7 در مواد غذایی منتخب در رستوران های شهرستان ورامین و تعیین تاثیر متغیرهای وضعیت بهداشتی و موقعیت مکانی رستوران ها روی آلودگی میکروبی به اشریشیا کلی O157:H7 است. این تحقیق از نوع توصیفی – تحلیلی در رستوران های شهرستان ورامین در بازه زمانی ۱/۲/۱۳۹۴ الی ۱/۳/۱۳۹۴ انجام گرفت. نمونه برداری از مواد غذایی (۷۴) برای ارزیابی به اشریشیا کلی O157:H7 در ۳۷ رستوران نمونه برداری در شرایط استریل با محیط کشت کروموژون انجام گرفت. کلیه نتایج بدست آمده با استاندارد مقایسه و سطح آلودگی هر رستوران مشخص گردید. ۸ نمونه از مجموع ۷۴ نمونه برداشت شده (۸/۱۰ %) آلودگی به اشریشیا کلی تائید شد، که از این میان ۶ نمونه متعلق به سرو تایپ o157 بودند اما در هیچ یک از نمونه ها سرو تایپ O157:H7 تشخیص داده نشد. ۱۷ رستوران از ۳۷ رستوران بررسی شده (۴۳%) ۱۰۰% امتیاز را در بخش های ۵ گانه (بهداشت فردی، وضع ساختمانی، وسائل و لوازم کار) کسب نمودند. کیفیت بهداشتی غذاها و سالادهای آماده مصرف در برخی از رستوران های شهرستان ورامین نامطلوب بوده و آلوده به باکتری اشریشیا کلی می باشند. پایش و نظارت دقیق بر وضعیت بهداشتی رستوران ها همراه با برگزاری کلاس آموزشی برای کارکنان رستوران ها به بهبود وضعیت بهداشتی رستوران منجر می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.