بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پوشش دهی در ماندگاری تخم مرغ :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

تخم مرغ ها منبع غنی از پروتئین و دیگر مواد مغذی است. از آنجا که این محصولات نقش بسیار مهمی در صنایع غذایی جهان داشته و بسیار مستعد به فساد کسفی درونی و آلودگی میکروبی در طول انبارداری هستند، این شرایط می تواند باعث ضایعات جدی اقتصادی در صنعت مرغ شود. یکی از روش های نگهداری تخم مرغ، استفاده از پوشش های خوراکی است که در کاهش فساد کیفی درونی تخم مرغ ها موثر است. در مورد تخم مرغ پوشش های کتوزان، پروتئین آب پنیر، پروتئین سویا ایوله و روغن های گیاهی، در پژوهشهای مختلف مورد بررسیو استفاده قرار گرفته اند. در این پژوهش ها، ویژگیهای مختلف تخم مرغ طی نگهداری نظیر افت وزنی، PH، اندیس زرده، عددها و ویژگیهای حسی و … مطالعه شدند. نتایج بررسی ها نشان داده است که پوشش دهی اعث افزایش مدت ماندگاری و حفظ تم مرغ می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.